Spisekammer Halsnæs

Spisekammer Halsnæs er en sammenslutning af fødevareproducenter i Halsnæs kommune som, i kraft af sine vedtægter, forpligtiger sig til at overholde en række regler, som sikrer god dyrevelfærd og fremragende kvalitet.

Vi ønsker, at udbrede produktionen af lokalt, forarbejdede fødevarer. Dette sker ved tæt samarbejde mellem små og store, lokale fødevarevirksomheder, som udvikler nye forretningsmuligheder samt styrke den fælles position for markedsføring og salg af Halsnæs fødevarer. Herved opstår der en synergieffekt mellem virksomhedernes profilering og brug af kvalitetsmærke, fælles salgs- og markedsføringskampagner, produktudvikling, teknologiudvikling, deltagelse på messer og gennemførelse af fælles opgaver.

Vi har et udvalg af Spisekammerets varer hver uge i vores Gårdbutik.

Se mere på www.spisekammerhalsnæs.dk

Se mere om Gårdbutikken HER