TimeWinder

EN OPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN

Det traditionsrige event TimeWinder – Nostalgi til Lands, til Vands og i Luften finder sted i pinsedagene 8. -10. juni her på Grønnessegaard Gods.

Hele området omkring godset bliver indtaget når TimeWinder sætter historisk fokus både til lands, til vands og i luften.

Der er noget at se på for både store og små – for gamle og for unge – når TimeWinders frivilllige ildsjæle præsenterer den ene historisk inspirerede sanseoplevelse efter den anden.

* Vi får besøg af mere end 15 veteranfly og der vil blive fremvisning af flymotorer på landjorden – bl.a. kan du opleve en Merlin Spitfiremotor fra 1941 blive opstartet på programsatte tidspunkter alle tre pinsedage.

* På fjorden kan blandt andet ses dampskibet S/S Skjelskør fra 1915.

* Tilbage på landjorden er der et festligt Tivoli med autentiske forlystelser – for børn og nostalgiske voksne!

* Imponerende dampmaskiner findes overalt på pladsen og der er rig mulighed for at komme helt tæt på og få svar på eventuelle spørgsmål af de passionerede chauffører.

* Militærhistorie – dét er en helt unik oplevelse! Historien formidles – live – af militærhistoriske grupper og museer der hver især dykker ned i en specifik del af soldatens historie. De enkelte grupper tager direkte afsæt i en historisk tidslomme.

* Når lækkersulten melder sig må Kaffedamernes Salon klart anbefales! Smag den autentiske gærkringle der bliver serveret af flotte damer med hat og fjer og store kjoler.

* Hele denne helt særlige oplevelse sker naturligvis med baggrundsmusik fra Vintagescenen med musik i tidens ånd.

Vi kan kun anbefale denne helt særlige oplevelse som vist ikke ses lignende ret mange andre steder. Vi ses i Pinsen!

Portene for årets TimeWinder bliver åbnet kl. 10.00 lørdag den 8. juni og bliver lukket mandag den 10. juni kl. 16.00.

Se mere om TimeWinder og om årets program, standholdere, overnatningsmuligheder og meget andet på www.timewinder.dk

 

julemarked_søndag