Gårdbutikken


Om Gårdbutikken

Gårdbutikken er åben hver torsdag og fredag kl. 15-17.

Vi har altid et udvalg af kvalitetskød på hylderne – ofte fra fritgående kvæg af egen avl.

Desuden har vi en bod – lige rundt om hjørnet – på Torup Marked hver anden lørdag i sæsonen fra kl. 10.00 til kl. 15.00 . Læs mere på Torup Marked – sæsonen starter i juni.

Andre muligheder

Hvis du ikke kan nå forbi indenfor åbningstiderne, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 42 80 03 72 eller på mail; alh@groennesse.dk og aftale et tidspunkt, der passer dig.

På hylderne

Der er altid kød fra vores eget Hereford kvæg på hylderne, et udvalg af varer fra Sølager samt hele Nordsjællands Fællesmølleri´s sortiment.

Ofte har vi også andre lækre lokale varer.

Hereford ungdyr kød af særdeles høj kvalitet

Vores kød af egen avl er af en meget høj kvalitet og har en fantastisk smag og mørhed.

Kødet er indfrosset og vakuumpakket i udskæringer á ca. 0,5 – 3,5 kg.

Priser

En prisliste over udskæringer kan ses her – men bemærk, at udvalget kan variere fra uge til uge. Du kan selvfølgelig altid lægge en bestilling, så du er sikker på at få de udskæringer du ønsker:  PRISER – Hereford kød

Betaling med Mobile Pay eller kontant. 


Smiley & Kontrolrapport


Mad og Mennesker

Mad og Mennesker ApS på Grønnessegaard Gods har modtaget støtte fra Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne og Erhvervsstyrelsen til fysisk renovering og ombygning af funktionstømt landbrugsbygning, herunder af godkendte faciliteter til fødevarehåndtering og – forarbejdning. Dette danner grundlag for etablering af en socialøkonomisk fødevareforarbejdnings-, lager- og distributionsenhed.

Mad og Mennesker ApS er et socialøkonomisk initiativ med hjemsted på Grønnessegaard Gods i Halsnæs. Vores mål er, at vise hvor smukt naturen og lokal økonomiske virksomheder lever sammen i bedste velgående til fremme for den lokale beskæftigelse og kendskabet til alle de fantastiske afgrøder som dyrkes i Halsnæs.

lag-banner

Link til den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikterne: Klik her