Events på Grønnessegaard


Jul 2021

Julemarked

Hvert år i den første adventsweekend afholder Grønnessegaard sit traditionsrige julemarked i og omkring godset.

I 2021 afholdes Julemarkedet lørdag den 27. og søndag den 28. november fra kl. 10 – 17. Der er er som altid fyldt op med julestemning, underholdning og boder og stande fyldt med julegaver, julegodter og alt hvad julehjertet ellers begærer….

Se mere om Julemarkedet HER


Maj 2022

Taste & Run

Danmarks helt eget oplevelsesløb med sunde, lokalt producerede fødevarer afholdes her på Grønnessegaard den 14. maj 2022.

Langs rutens 12 kilometer gøres stop ved lokale og prisvindende fødevareproducenter, som byder på alt fra mikromejeriets lækre oste over økologiske grøntsager til velsmagende bagværk fra bageriet. Alt er blevet til i de omgivelser, deltagerne tilbagelægger på løbets maksimalt fire timer.

Se mere om løbet på www.tasteandrun.dk


Juni 2022

TimeWinder

Hvert år i Pinsen afholder TimeWinder sit imponerende Nostalgitræf på Grønnessegaards jorde. Næste gang er i Pinsen 2022 – den 4. – 6. juni.

På TimeWinder kan du se Danmarks største samling af veteranbiler, musik og mekanik. Timewinder fremviser både hvordan kulturen og mekanikken har udviklet sig op gennem industrialiseringens tidsalder. Træffets signatur har gennem alle år været en omfattende fremvisning af virksomme dampmaskiner.

Se mere på www.timewinder.dk


Oktober 2022

Halloween på Grønnessegaard

Halloween Hunt er en oplevelse for hele familien, hvor I kan være med til jagten på de magiske græskar i den fortryllede skov! Ruten er ca. 3 km lang og tager jer gennem både skov og bygninger på området.

Se mere info samt hvordan du bestiller billetter på Taste & Run.